Mámtěráda z goji

9. září 2016 v 9:47 | RS |  Recepty
Včera jsem měla pokusový den a dopadl velmi chutně. Stvořila jsem marrmeládu, ale ne jen tak obyčejnou.
Použila jsem:
sušené plody goji cca 50 g
2 velké oloupané pomeranče
4 vypeckovaná jablka
želírovací cukr
půl lžičky mleté skořice
5 hřebíčků
sklenička vody
čisté zavařovací sklenice s víčky

A co jsem s tím udělala?
a) vše jsem dala do velkého hrnce, zapálila sporák a nechala rozvařit jablka
b) vyndala jsem čistou lžičkou hřebíčky
c) vše jsem pomocí ponorného mixeru rozmixovala
d) přihřála rozmixovanou směs k probublávání
e) čistou naběračkou jsem naplnila sklenice, zavíčkovala a postavila dnem na horu
f) nechala jsem mámtěrády vychladnout

A výsledek? Lepší, než jsem očekávala, skvělá chuť a zásobárna vitamínů na zimu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama